2
Košarka
Nebojša Ilić

Nebojsa Ilic during the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PRIVEDEN NEBOJŠA ILIĆ: Zvezdina legenda napravila haos vožnjom u pijanom stanju, bežao od policije i vozio u suprotnom smeru!

Objavljeno: 25.04.24 u 11:25

Veliki skandal je izazvao Nebojša Ilić

Nebojša Ilić, dugogodišnji tim menadžer Crvene zvezde i ključna figura u košarkaškoj reprezentaciji Srbije, našao se u centru pažnje nakon incidenta koji je šokirao sportsku javnost. Ilić je priveden zbog bežanja policiji i vožnje u suprotnom smeru dok je bio pod uticajem alkohola.

Prema navodima iz policijskog izveštaja, Ilić je pokušao da pobegne policiji bežeći između tramvajskih šina u suprotnom smeru, dok su ga dva policijska automobila jurila. Nakon zaustavljanja, testiranje je otkrilo da je Ilić imao 1,25 promila alkohola u krvi, što je znatno premašilo dozvoljenu granicu.

Nebojša Ilić je poznat kao jedan od najcenjenijih tim menadžera u regionu, obavljajući tu funkciju u Crvenoj zvezdi od 2001. godine. Takođe, od 2010. godine, Ilić je bio ključna figura u organizaciji košarkaške reprezentacije Srbije, donoseći značajne doprinose uspesima nacionalnog tima.

Ovaj incident izazvao je veliku zabrinutost među navijačima i sportskim krugovima, dok su se mnogi zapitali o posledicama koje bi mogao imati na Ilićevu karijeru i ugled u svetu sporta.

4
9

2 Komentara

  1. Kao veliki navijač Zvezde, predlažem najstrože kaznu bez olakšavajući okolnosti. Ako može sirotinja da se kažnjava za svaku sitnicu može i on za ovo što je učinio, za nauk drugima.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter