2
Evroliga
KK Partizan

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Athens at Stark Arena on March 28, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN SPREMA BOMBU: Zvezda Evrolige glavna meta crno-belih za leto!

Objavljeno: 25.04.24 u 13:34

Partizan će pokušati dodatno da se ojača

Posle neuspeha u osvajanju mesta u plej-ofu Evrolige ove sezone, KK Partizan već planira korake ka poboljšanju ekipe za naredno takmičarsko poglavlje. Prema ekskluzivnim informacijama izraelskog novinara Arela Ginzberga, crno-beli su na tragu potencijalnog pojačanja – Krisa Džonsa, jednog od najboljih igrača Valensije ove sezone.

Džons, plejmejker poznat po svojim impresivnim performansama i snažnoj odbrani, ima izlaznu klauzulu u ugovoru sa Valensijom, što je privuklo pažnju nekoliko evroligaških timova. Međutim, prema rečima Ginzberga, Partizan se ističe kao jedan od najozbiljnijih kandidata za dovođenje ovog talentovanog igrača.

U Evroligi ove sezone, Džons je pokazao svoj kvalitet prosečno postižući 12,7 poena, uz 2,1 skok i 4,2 asistencije po utakmici, dok je takođe beležio i 1,2 ukradene lopte – impresivne brojke koje ga čine poželjnim igračem za svaki tim.

Interesovanje Partizana za Džonsa sugeriše ambiciju kluba da se vrati na vrhunski nivo takmičenja i da se bori za prestižne titule u Evroligi. Ostaje da se vidi kako će se dalje razvijati pregovori i da li će Partizan uspeti da dovede ovog talentovanog plejmejkera u svoje redove.

48
4

2 Komentara

  1. Ovo je vec cetvrti igrac koga Bg mediji u sluzbi Predgradja dovode u Partizan… Istina lezi u stvaranju turbulencije u rosteru KK Partizan, a ne u stvarnim interesovanjioma Partizana… Nakon zavrsetka ABA lige znace se mnogo toga pa ce se tada i krenuti sa konstrukcijom rostera… Do tada sve sto mediji pisu za Partizan je LAŽ.

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter