0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda - FK Partizan, derbi

Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA JE APSOLUTNI FAVORIT: Kladionice totalno potcenile Partizan u polufinalu Kupa!

Objavljeno: 24.04.24 u 08:59

Zvezda je slavila u prethodnom derbiju

Uoči velikog polufinalnog duela između Crvene zvezde i Partizana u Kupu Srbije, kladionice su objavile kvote koje jasno pokazuju favorizovanost Crvene zvezde.

Prema objavljenim kvotama, Crvena zvezda se smatra favoritom sa kvotom od 1,45 za pobedu u regularnih 90 minuta. Ovo je niža kvota u poređenju sa nedavnim ligaškim derbijem odigranim prošle subote. Sa druge strane, Partizan se suočava sa kvotom od 6,50 za pobedu u istom vremenskom okviru. Za one koji veruju u nerešen ishod nakon 90 minuta igre, kvota iznosi 4,20.

Ove kvote ukazuju na to da su bukmejkeri ponovo stavili Crvenu zvezdu u ulogu favorita, dok su Partizanu dali ulogu autsajdera u ovom meču.

Večiti derbi u polufinalu Kupa Srbije obećava da će biti uzbudljiv i neizvestan, a navijači oba kluba jedva čekaju da vide kako će se stvari odvijati na terenu. Utakmica će se odigrati u sredu od 19 časova, a očekuje se da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta dok navijači budu bodrili svoje omiljene timove ka plasmanu u finale.

Ko će pobediti na derbiju u polufinalu Kupa Srbije?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter