0
Evroliga

Ognjen Dobric (L) and Chris Singleton Crvena Zvezda v Anadolu Efes Istanbul -Euroleague 2021/22 Beograd, 08.04.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

ŽENA JE RAZLOG ZAŠTO NIJE DOŠAO NA MALI KALEMEGDAN: Iskusni centar otvoreno o pregovorima sa Zvezdom!

Objavljeno: 24.04.24 u 19:22

Porodična situacija odvojila ga je od dolaska u Zvezdu

Crvena zvezda je u jednom momentu bila jako blizu da angažuje iskusnog evroligaškog centra, Krisa Singltona.

Iako često nemamo uvid u detalje pregovora i dogovora, sada je Kris otvoreno govorio o tome zašto nije došao na ‘Mali Kalemegdan’.

Krunoslav Simon (C) Chris Singleton and Shane Larkin (L)
Crvena Zvezda v Anadolu Efes Istanbul -Euroleague 2021/22
Beograd, 08.04.2022.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Bilo je razgovora sa Crvenom zvezdom i sa još nekoliko timova. Razlog zašto nisam potpisao je jednostavan. Ja sam porodično orijentisana osoba i mislim da sam zaslužio to da mogu da odbijem privremene poslove. Ne postoji pritisak oko novca – rekao je Singlton i potom dodao:

– Moja supruga je bila trudna i hteo sam da se postaram da budem tu za nju. To je razlog zašto nisam došao u Crvenu zvezdu na početku te godine. Imao sam dosta poziva, ali sam ih odbijao. Kada sam se postarao da je sve u redu oko moje supruge onda sam se vratio u Anadolu Efes pri kraju sezone – zaključio je iskusni centar.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter