0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

„SUSPENDUJTE JOKIĆA DOŽIVOTNO ZBOG BRATA“: Skandlozna incijativa koju su pokrenuli mrzitelji Nikole i srpskog naroda! (FOTO)

Objavljeno: 24.04.24 u 12:55

Jokić se našao na udaru javnosti koja još jednom pokazuje nepoštovanje prema njemu

Nikola Jokić se ponovo našao na meti kontroverzi, ali ovog puta zbog postupaka njegove braće. Na društvenim mrežama širi se apel navijača da Jokić bude suspendovan do kraja sezone zbog nedavnog incidenta u kojem je jedan od njegovih braće, Strahinja Jokić, udario navijača pesnicom u glavu.

Dok je trajalo slavlje Denver Nagetsa zbog pobede u drugom meču plej-of serije protiv Los Anđeles Lejkersa, incident na tribinama bacio je senku na njihov trijumf. Snimak na kojem se vidi kako Strahinja Jokić napada navijača šokirao je mnoge, a policija je odmah reagovala, pokrenuvši istragu. NBA liga takođe je uključena u slučaj.

Iako Nikola Jokić nije direktno umešan u incident, navijači zahtevaju njegovu suspenziju kao posledicu ponašanja njegove porodice. Na društvenim mrežama šire se apeli za suspenziju Jokića, smatrajući da bi trebalo da snosi odgovornost za ponašanje svojih bližnjih.

Međutim, takvi zahtevi nailaze na osudu, posebno zbog očigledne pristrasnosti i mržnje prema Jokiću koju mnogi američki stručnjaci i navijači pokazuju. Incidenti poput ovog samo dodatno potpiruju već postojeće tenzije između navijača i srpskog košarkaša.

Dok se NBA liga i policija bave istragom, navijači Denvera se nadaju da ovakvi vanterenski incidenti neće uticati na fokus i performanse Nikole Jokića i njegovog tima u nastavku plej-of serije. Podsećamo, sledeći meč između Lejkersa i Nagetsa igra se u Los Anđelesu, a Denver ima priliku da nastavi svoj impresivan niz protiv Lejkersa i ostvari još jednu pobedu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter