1
Domaći fudbal
FK Partizan

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN ŠALJE OŠTRU PORUKU: Igrači crno-belih će u majicama sa OVIM NATPISOM izaći na meč protiv Crvene zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 24.04.24 u 13:38

Partizan nije bio zadovoljan suđenjem

Crvena zvezda ponovo će ugostiti Partizan u novom večitom derbiju, ovog puta u okviru Kupa Srbije. Iako su postojale najave o potencijalnom bojkotu meča od strane Partizana, crno-beli su ipak doneli odluku da izađu na teren.

Međutim, meč neće proći bez vidljivog protesta, kako su igrači Partizana odlučili da izađu na teren noseći specijalne majice. Prema informacijama sa portala „Telegraf.rs“, crno-beli će nositi majice sa posebnim natpisom:

Neki ljudi nikada neće saznati kako je lepo zaspati mirne duše i čistog obraza – stoji na majicama, uz heštag Fudbalskog saveza Srbije.

Ovakav gest igrača Partizana predstavlja jasan izraz nezadovoljstva i protesta, a svakako će dodatno obeležiti atmosferu pred ovaj uzbudljivi derbi.

Nakon subotnjeg derbija u šampionatu, Partizan je bio nezadovoljan odlukama Pavla Ilića.

U saopštenju je najavio potencijalni bojkot derbija. Stranci su pokrenuli inicijativu, ali je nakon dogovora sa upravom odlučeno da se na teren ipak izađe.

14
40

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter