0
Košarka
Minesota Timbervulvs

FOTO: Twitter/@Timberwolves

JOKIĆ SVE BLIŽI IMENU NOVOG RIVALA: Denver ako izbaci Lejkerse najverovatnije ide na starog znanca! (VIDEO)

Objavljeno: 24.04.24 u 08:43

Još uvek Denver mora da obezbedi plasman u polufinale Zapada

Minesota Timbervulvs su zabeležili važnu pobedu nad Finiks Sansima u drugom meču serije rezultatom 105:93, što ih dovodi korak bliže polufinalu Zapadne konferencije.

Džejden Mekdenijels je bio zvezda večeri sa impresivnih 25 poena, 8 skokova i 3 asistencije, dok su Majk Konli i Rudi Gober takođe pružili sjajne partije sa po 18 poena (Gober je uz to imao i 9 skokova).

Iako vođstvo tokom utakmice nije često menjalo, Minesota je prelomila meč u trećoj četvrtini nakon preokreta i od tog trenutka nisu gubili kontrolu nad igrom.

U poraženom timu, Devin Buker je predvodio ekipu sa 20 poena, dok je Kevin Durent doprineo sa 18 poena.

Pobednik ovog duela će se suočiti sa boljim iz serije Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa, gde trenutno ekipa sa Nikolom Jokićem vodi sa 2-0.

U međuvremenu, u jedinom meču plej-ofa na Istoku, Indijana Pejsers su iznenadili Milvoki Bakse pobedivši ih rezultatom 125:108, ostvarivši tako prvi brejk u ovogodišnjem doigravanju. Serija je sada izjednačena na 1:1.

Paskal Sijakam je briljirao sa 37 poena, 11 skokova i 6 asistencija, dok su Majls Tarner i Endru Nembar takođe doprineli sa 22, odnosno 20 poena. Tajris Halibarton je upisao 12 poena i 12 asistencija.

U domaćem timu, Demijan Lilard je predvodio sa 34 poena, dok je Bruk Lopez doprineo sa 22 poena.

Ovo su samo neki od uzbudljivih trenutaka koje NBA plej-of pruža, a sve oči su uprte ka narednim mečevima koji će doneti još uzbuđenja i neizvesnosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter