7
Domaći fudbal
FK Partizan

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN DONEO ODLUKU: Poznato da li će crno-beli igrati večiti derbi protiv Crvene zvezde!

Objavljeno: 23.04.24 u 15:10

Partizan je nakon prošlog derbija najavio da ne želi da igra

Polufinalni okršaj Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana potvrđen je da će se odigrati u sredu u 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“. Ova informacija stigla je Sportalu iz izvora bliskih klubu iz Humske, nakon prethodnih dana u kojima je Partizan pretio da neće izaći na teren protiv večitog rivala, nezadovoljan sudijskim odlukama u prošlom meču.

Nakon što su kružile spekulacije o mogućem bojkotu od strane Partizana, potvrda o odigravanju utakmice dolazi kao olakšanje za sve ljubitelje fudbala. Ovaj susret, koji uvek privlači veliku pažnju javnosti, predstavlja jedan od najuzbudljivijih momenata u srpskom fudbalu.

Crvena zvezda i Partizan, dva najveća kluba u Srbiji, spremaju se da pruže svoj maksimum u borbi za plasman u finale Kupa Srbije. Očekuje se da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta, dok će navijači obe ekipe pružiti podršku svojim miljenicima.

Nakon ovog potvrđenog meča, fokus će biti usmeren na teren, gde će se odlučiti ko će imati priliku da se bori za trofej Kupa Srbije. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ovaj susret koji će doneti uzbuđenje i neizvesnost do samog kraja.

8
38
7 Komentara
  1. Partizan sa svojim ponasanjem ne zasluzuje ni četvrtu ligu jer od svojih navijača pravi neobjektivnu rulju koja očito ne poznaje fudbal ni ferplay.

    1
    0
    Odgovori
  2. Pionire poslati na teren! Pa nek Ganci igraju sa njima ako ih nije sramota…a nije…jer nemaju dostojanstva ni časti! Nikad nisu pobedili bez pomoći sudija…

    3
    2
    Odgovori
    • Samo stranci rjesavaju problem u ovakvim utakmicama a ako je zvjezda toliko postena nek fss nadje strance koji ce suditi i prica je gotova za sva vremena …ali smiju li to napraviti pored Terze mafioza

      0
      0
      Odgovori
      • Da dovesti nekog sudiju iz nacističke Eu i tvrditi kako je objektivan,pa vama u Partizanu ni AI ne bi bila ob
        jektivna.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter