1
Domaći fudbal
Pop i Mark Fank

FOTO: Printscreen/Instagram

OVO JE PRAVI PRENOS DERBIJA: Pop u neverici, Mark i Kalinić slave pobedu Zvezde nad Partizanom!

Objavljeno: 23.04.24 u 12:11

Još jednom su bili u svom elementu

Crvena zvezda je savladala Partizan u okviru 173. večitog derbija rezultatom 3:2 na svom stadionu, čime je maltene rešila pitanje šampiona Srbije i ove godine.

Ipak, tenzije nakon meča naročito one iz Humske se ne smiruju jer crno-beli nikako nisu bili zadovoljni suđenjem Pavla Ilića i smatraju da su žestoko oštećeni.

Za one koji nisu mogli da gledaju derbi ni na stadionu ni preko televizije, ekipa „Super FM“ radija je napravila još jedan fenomenalan radijski prenos derbija.

Ponovo su u fokusu bili Predrag Popović Pop, strastveni navijač Partizana, i poznati producent Mark Funk koji navija za Crvenu zvezdu, a odmah iza njih našao se i poznati srpski voditelj i glumac Milan Kalinić, koji takođe navija za crveno-bele.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Super FM | Beograd (@superfm.rs)

30
1

1 Komentara

  1. I Pop kaze bice jos 2 penala…Zna čovek da ako bude stani-pani eto odmah penal za zvezdanu i crveni karton za bilo koga u nasem timu! Tako radi napredna srbija

    0
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter