1
Košarka

FOTO: Printscreen

JOKIĆEVA BRAĆA NAPRAVILA HAOS: Stariji brat udario navijača na tribinama tokom meča Denver – Lejkersi (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.24 u 16:27

Tu je bila prisutna i Natalija sa ćerkicom Ognjenom

Denver Nagetsi su sinoć ostvarili istorijsku pobedu nad Los Anđeles Lejkersima u drugom meču plej-of serije, napravivši najveći preokret u istoriji franšize. Tim Nikole Jokića je nadoknadio zaostatak od čak 20 poena i slavio sa 101:99 uz spektakularan koš Džamala Mareja uz zvuk sirene.

Ipak, ovaj meč će ostati upamćen i po ne baš toliko lepim stvarima. Naime, pojavio se snimak na društvenim mrežama gde se mogu videti Jokićeva braća koja su u klinču sa jednim navijačem, nije poznato da li se radi o navijaču Nagetsa ili Lejkersa, ali tu je bila i Jokićeva porodica.

U jednom momentu, Strahinja Jokić, stariji brat Nikole, ušao je u žustru raspravu sa nekim na tribinama, krenuo je prema njemu, a onda ga je pesnicom udario u bradu.

@cgallegos67 #nuggets #nba #lakers #jokic ♬ original sound – Christian

Odmah je došao i drugi Jokićev brat da smiri Strahinju, dok su tu bili i Nikolina supruga Natalija, te ćerkica Ognjena, koje su se odmah okrenule.

0
4
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter