0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Printscreen/YouTube

JOKIĆ SVE PREKINUO ZBOG JEDNOG PITANJA: Nikola zbog ovoga sve bacio u drugi plan! (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.24 u 15:55

Jokić je bio oduševljen

Nikola Jokić proslavio je još jednu pobedu sa Denver Nagetsima, ovog puta nad Los Anđeles Lejkersima rezultatom 101:99, zahvaljujući fantastičnom košu Džamala Mareja u poslednjim trenucima utakmice. Oduševljen ovim podvigom, Jokić je skočio od sreće prema svom saigraču i odmah ga je hvalio pred kamerama, ističući važnost njegovog koša za tim.

Međutim, njegova radost je prekinuta kada je čuo pitanje srpskog novinara na konferenciji za medije. Bio je iznenađen što čuje srpski jezik na takvom događaju i odmah je izrazio svoje oduševljenje:

– Hej, ćao!

Nakon toga, Jokić je odgovorio na pitanje novinara, naglašavajući značaj trenutka pobede i timskog duha koji je bio ključan za trijumf.

Govoreći o samoj utakmici, Jokić je istakao da nije bio plan da Marej postigne koš preko defanzivca Lejkersa, Entonija Dejvisa, jednog od najboljih defanzivaca u NBA ligi. Ipak, Marej je uspeo da pogodi težak šut i donese pobedu svom timu. Jokić je naglasio poverenje koje cela ekipa ima u Mareja i uverenje da će on doneti uspeh kada je to najpotrebnije.

Ova pobeda značila je deseti uzastopni trijumf Denver Nagetsa nad Los Anđeles Lejkersima, a Jokić je istakao važnost trenutka u kojem je ekipa zajedno slavila i pokazala svoju sposobnost da se izbori sa teškim situacijama na terenu.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter