0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Printscreen/X

GDE SI POŠAO NA JOKIĆA? Nikola poslao Dejvisa po „burek“, pa ovim potezom vratio Denver u život! (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.24 u 08:51

Jokić je upisao tripl-dabl u pobedi njegovog Denvera

Denver Nagetsi su izvukli neverovatnu pobedu protiv Los Anđeles Lejkersa za 2:0 u četvrtfinalu Zapadne konferencije NBA lige, iako su se našli u situaciji da gube sa ogromnih 20 poena razlike.

Odlučujuće poene za trijumf postigao je Džamal Marej uz zvuk sirene, donoseći Nagetsima pobedu rezultatom 101:99. Međutim, ključni trenutak koji je omogućio povratak Denvera u igru desio se kada je Nikoli Jokiću ostalo samo 2 minuta i 13 sekundi do kraja meča.

Tada su Lejkersi imali četiri poena prednosti (93:91), ali je Jokić svojim majstorskim potezom uspeo da prevari Entonija Dejvisa, pogodi koš i pri tom izvuče faul. Srpski košarkaš je bio precizan i sa linije za slobodna bacanja, smanjujući zaostatak svog tima na samo jedan poen – 93:92.

Jokić je završio meč sa neverovatnim učinkom od 27 poena, 20 skokova i 10 asistencija, dok je njegov ključni potez bio taj „2+1“ koji je vratio Denver Nagetse u igru.

Ovaj trijumf Denvera predstavlja izuzetan primer mentalne snage i timskog duha, dok se Nagetsi pripremaju da se suoče sa Lejkersima u nastavku serije sa značajnom prednošću.

50
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter