0
Evroliga

grobari navijaci fans supporters flags zastave koreografija ilustracija illustration during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Olympiacos Pireus at Stark Arena on March 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVROLIGA SE PONOVO POKLONILA GROBARIMA: Navijači Partizana na prvom, ali i na drugom mestu! (FOTO)

Objavljeno: 23.04.24 u 18:54

Grobari su bili najglasniji ove sezone

Sezona u Evroligi za Partizan uveliko je završena, danas su na programu prve utakmice plej-ofa, ali se o crno-belima i dalje priča, pre svega o navijačima.

Naime, navijači Partizana, iliti Grobari, zauzeli su prva dva mesta po tome koja je hala bila najbučnija tokom čitave sezone u Evroligi.

Najglasnija hala generalno bila je na meču 32. kola, kada je Partizan ugostio Olimpijakos, gde je na kraju poražen sa 74:69. Na toj utakmici su navijači Partizana bili najglasniji sa tačno 100 izmerenih decibela, kada se računa čitava utakmica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BKT Sport (@bkt.sport)

Drugo mesto, takođe drži Partizan, a to je duel 30. kola protiv Baskonije, kada je bilo 98,84 decibela. Na trećem mestu su navijači Panatinaikosa sa 98,79 decibela.

33
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter