0
AdmiralBet ABA Liga

Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade and Ioannis Sfairopoulos, Head Coach of Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Crvena Zvezda at Stark Arena on October 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ODLAŽE SE POČETAK POLUFINALA ABA LIGE? Partizan i Zvezda u nezgodnim pozicijama!

Objavljeno: 22.04.24 u 23:42

Čeka se reakcija ABA lige

Polufinalna serija plej-ofa ABA lige bi mogla da bude odložena na određeno vreme.

Kako saznaje Sport Klub, više je nego izvesno pomeranje početka polufinala između Partizana i Budućnosti, odnosno Crvene zvezde i Mege. Razloga za odlaganje ima više, a očekuje se da se ABA liga oglasi.

Pre svega, razlog su zautetost Beogradske arene, kao i hale Pionir. Kada je Arena u pitanju, u njoj će se od 26. do 28. aprila održati Fajnal for FIBA Lige šampiona, a posle toga će Makabi biti domaćin Panatinaikosu u četvrtfinalu Evrolige na jedan ili dva meča.

U isto vreme se u „Pioniru“ održava Evropsko prvenstvo u boksu, koje je na programu do 28. aprila. Postoji mogućnost da će učesnici polufinala ABA lige imati više vremena za odmor, procena nekih 12-13 dana.

8
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter