0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ Joan Laporta Estruch

IZ BARSELONE GRME NAKON EL KLASIKA: Laporta pripretio da će tražiti ponavljanje utakmice! (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.24 u 19:58

Puno prašine podiglo se nakon ovog El Klasika

Fudbaleri Real Madrida ostvarili su pobedu nad Barselonom rezultatom 3:2 u 299. „El Klasiku“, donoseći veliki preokret i uzbuđenje na stadion „Bernabeu“.

Puno prašine podiglo se nakon ovog El Klasika, pre svega jer klub iz Katalonije smatra da je u 28. minutu oštećen za čist pogodak, u sitauciji kada je golman Reala Andrej Lunjin na gol liniji zaustavio pokušaj Lamina Jamala.

Predsednik Barselone Đoan Laporta poručio je da će od FS Španije zatražiti sve video i audio snimke poništenog pogotka.

Ne želim samo da prenesem nezadovoljstvo navijača Barselone zbog lošeg korištenja VAR-a, već i da naglasim da taj alat, uprkos tome što postoji već neko vreme, i dalje izaziva zbunjenost i ima suprotne kriterijume u zavisnosti od klubovima koji igraju – dodao je Laporta, a preneo „Mundo Deportivo“

Poručio je Laporta kako shvata da je sudijski posao težak, dodavši da upravo zato postoji VAR koji bi trebao da deluje s ciljem poštenijeg suđenja, a ne obrnuto.

Ukoliko se potvrdi se da je to trebao da bude pogodak, idemo dalje i ne isključujemo da ćemo tražiti ponavljanje utakmice – naglasio je Laporta.

Izjavio je i kako je glavni sudija El Klasika Cezar Soto Grado u nekoliko situacija na njemu „neshvatljiv način“ ignorisao VAR

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter