1
Domaći fudbal
FK Voždovac

during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Vozdovac and Radnicki 1923 Kragujevac at stadium FK Vozdovac on April 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VOŽDOVAC ŠOKIRAO NOVI PAZAR: Zmajevi minimalcem pobegli iz opasne zone!

Objavljeno: 21.04.24 u 22:55

Velika pobeda za Beograđane

U nastavku borbe u plej-autu fudbalske Superlige Srbije, Voždovac je slavio u gostima protiv Novog Pazara rezultatom 1:0, dok je Radnički u Nišu takođe ostvario pobedu istim rezultatom nad Radnikom iz Surdulice.

Voždovac je do trijumfa stigao golom Flemingsa u 56. minutu, prekidajući niz od čak 11 utakmica bez pobede u ligi. Sa druge strane, Novi Pazar nastavlja sa lošim rezultatima, budući da im je ovo već sedma vezana utakmica bez trijumfa. Domaćin je meč završio sa desetoricom igrača, nakon što je Anan dobio crveni karton u 83. minutu. Voždovac se penje na 12. mesto sa 33 boda, dok Novi Pazar ostaje deseti sa tri boda više.

Na stadionu Čair, Radnički je uspeo da slavi golom Davida Petrovića u devetom minutu sudijske nadoknade vremena, pobedivši Radnik iz Surdulice sa 1:0. Nakon nekoliko promašenih prilika i opasnih kontranapada gostiju, Radnički je konačno došao do pobedonosnog gola u poslednjim trenucima utakmice. Niški tim sada zauzima 11. mesto na tabeli sa 36 bodova, dok je Radnik zakucan za poslednje 16. mesto sa 17 bodova.

U ostalim susretima plej-auta, Spartak je pobedio Javor u Subotici rezultatom 1:0, dok će se sutra sastati IMT i Železničar.

Standings provided by Sofascore
0
1

1 Komentara

  1. Ljigavije ekipe nema u celoj SL Srbije od ovog Vozdovca, ceo zivot pobedjuju na neke guzove – jednim sutem u gol ?!! Tek foliranje i previjanje igraca po terenu je za Oskara !

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter