0
Domaći fudbal
Napredak Kruševac

FOTO: FK Napredak Kruševac/X

TEŠKA SITUACIJA U KRUŠEVCU: Posle odlaska Gaćinovića i obezbeđenog plej-ofa Napredak precrtava šestoricu igrača!

Objavljeno: 21.04.24 u 23:55

Treba postaviti pitanje, šta rade čelnici kluba?

Pred predstojeći plej-of Mozzart Bet Superlige, Napredak se suočava sa značajnim promenama u timu. Predsednik kluba, Miloš Nenezić, najavio je na vanrednoj konferenciji da fudbaleri čijim ističe ugovor moraju doneti odluku o ostanku u klubu do nedelje ili će biti isključeni iz tima za plej-of.

Ukupno trinaest igrača Napretka suočava se sa ovom obavezom prema klubu, a za sada je samo dvojica potvrdila ostanak. Ostali igrači, među kojima su Andrija Majdevac, Milan Bojović, Lazar Zličić, Stefan Jovanović, Nikola Vukajlović i drugi, tražeće nove klubove.

Izgleda da će Napredak biti oslabljen u narednim mečevima, s obzirom na to da se sedmorica standardnih igrača, uključujući i kapitena, odlučila za odlazak iz kluba. Ovo je naročito izazovno s obzirom na to da su ovi igrači bili ključni deo tima tokom sezone.

Za četvoricu preostalih igrača, uključujući i Vladimira Bajića i Milana Bojovića, sudbina je još uvek neizvesna. Moguće je da će klub zahvaliti nekima od njih na vernoj službi, s obzirom na promene u stručnom štabu koje su se dogodile nedavno.

Napredak će svoj plej-of otvoriti sutra protiv Mladosti u Lučanima, ali će morati da se suoči sa ovim izazovima bez trinaestorice igrača koji su bili deo tima tokom sezone.

0
6

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter