0
Fudbal
Miloš Milojević

Milos Milojevic Crvena Zvezda - Partizan, Derbi, Super Liga Srbije 3 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

MILOJEVIĆ NA KORAK OD TITULE: Bivši trener Crvene zvezde ima 14 bodova više od Marka Nikolića!

Objavljeno: 21.04.24 u 16:42

Milojević na pragu novog trofeja

Fudbalski svet Ujedinjenih Arapskih Emirata zahvatio je zanos dok se ekipa Al Vasla nalazi na ivici osvajanja šampionske titule. Predvođeni iskusnim strategom Milošem Milojevićem, bivšim trenerom Zvezde, Al Vasl dominira prvenstvom sa impozantnih 14 bodova ispred drugoplasiranog tima, Šabab Al Ahlija, koji je pod vođstvom nekadašnjeg trenera Partizana, Marka Nikolića.

Sa samo sedam kola preostalih do kraja šampionata, Al Vasl nije samo u trci za titulu, već i za peharom bez izgubljene utakmice. Milojevićev tim napreduje sigurnim koracima ka tom cilju. U 19 odigranih mečeva, lider iz Dubaija postigao je impresivan skor od 16 pobeda i tri remija, sa gol razlikom od 50:16.

Očigledno je da je produženje saradnje sa Milojevićem bio pun pogodak za klub. Nakon što ga je Crvena zvezda otpustila kako bi ustupila mesto Baraku Baharu, Al Vasl je profitirao od iskustva i stručnosti ovog trenera, što je rezultiralo fantastičnim rezultatima na terenu.

Dok se sezona bliži kraju, navijači Al Vasla sa nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će njihov tim zvanično podići šampionski pehar, obasjan sjajem pobeda i neporaženosti.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter