0
Košarka
Boston Seltiks

FOTO: Twitter/@celtics

JOVIĆ PORAZOM ZAPOČEO PLEJ-OF: Boston pregazio Majami i poveo u seriji sa 1:0! (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.24 u 23:11

Boston je bio ubedljiv

Košarkaši Boston Seltiksa su poprilično ubedljivo slavili protiv Majami Hita u prvom meču njihove plejof serije sa 114:94, čime su delimično i odbranili domaći teren, pred njihov i drugi meč u ovom gradu.

Nekako se Majami kroz plejin domogao plejofa, ali su morali da udare i na jedan od najjačih, ako ne i najjači, tim iz ligaškog dela sezone, raspoložene Boston Seltikse, koji su ih dočekali i više nego raspoloženi u ovom duelu.

Držao se Majami tokom prvih 12 minuta, bila je to egal utakmica, da bi se već u drugoj deonici sve raspalo. Seltiksi su taj deo igre dobili sa čak 10 poena razlike, te su na poluvremenu imali prednost od 15 poena.

Nekako, tu je već bilo sve rešeno, a, treća deonica je samo to potvrdila. Seltiksi su dopustili tek 14 poena protivniku, otišli su na čak 32 poena prednosti i sve je bilo rešeno.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Džejson Tejtum sa 23 poena i po 10 skokova i asistencija, Vajt je dodao 20, Porzingis 18, a Džejlen Braun 17 poena.

Kod Majamija, najbolji je bio Bam Adebajo sa 24 poena, a pratio ga je Rajt sa 17, te Žakez sa 16.

Nikola Jović je na terenu proveo 25 minuta i za to vreme je upisao 10 poena i šest skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter