1
Domaći fudbal
Aleksandar Katai

Crvena Zvezda v Partizan, Superliga Srbije, Play off 20.4.2024 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDIN HEROJ NAKON POBEDE U DERBIJU: „Sad smo ispunili želje svima, dobili smo derbi to je to!“

Objavljeno: 20.04.24 u 20:26

Katai je bio jedan od ključnih igrača

Uspela je Crvena zvezda da režira čudo protiv Partizana i da preokrene rezultat na 3:2 iako su crno-beli imali prednost od 1:2 do 89. minuta.

Heroj pobede crveno-belih je bio Aleksandar Katai, koji se oglasio nakon meča.

Ja sam jedan od starijih, Kanga šutira kad je na terenu. Sad smo ispunili želje svima, dobili smo derbi to je to, nemamo šta više da uradimo – rekao je junak pobede.

Pored Kataija je svoje viđenje o meču dao Uroš Spajić.

Sve je došlo na svoje, prošli put smo bili frustrirani, ali sad je isto bilo nervoze. Treba da budemo zadovoljni, ali je nedopustivo ponovo koliko promašujemo. Partizan je ponovo sve što je šutnuo pogodio, sami sebe uvedemo u problem. Sve je do nas, ali ono u sredu je važnije – poručio je Spajić.

2
2

1 Komentara

  1. Sram te bilo kitis se ukradenim golovima jesi igrac ali karakter si nula Katai ceo stadion je video sta je onaj vulkanizirani urton od sudije uradio i var soba doci ce i vama opovi crni petak. Ivica Kralj je hiljadu posto sto je izjavio posle meca. Doci ce do bojkota opovi svi vas guraju i pomazu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter