0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen

TOTALNI HAOS U BEOGRADU: Potpuno blokirana Autokomanda zbog večitog derbija! (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.24 u 17:24

Derbi je privukao veliki broj navijača

Večeras u 18 časova očekuje nas 173. susret večitih rivalaCrvene zvezde i Partizana, ali ovaj dugo iščekivani derbi imao je svoju lošu uvertiru. Nažalost, tokom dana došlo je do sukoba navijača u ulici Kraljice Marije, gde su se koristile motke, kamenice i flaše.

Kako saopštavaju iz policije, više od 50 osoba je uhapšeno zbog njihovog učešća u ovom incidentu. Navijački haos je srećom brzo stišan, ali se nakon toga javio novi problem – blokada saobraćaja na Autokomandi, koja je trajala dva sata pre početka susreta.

Ovakvi incidenti ne samo da bacaju senku na sportske događaje, već predstavljaju i ozbiljnu bezbednosnu brigu za grad i sve građane. Policija je apelovala na mir i poštovanje zakona, kako bi se izbegli slični nemiri u budućnosti.

Unatoč ovim nedaćama, navijači se nadaju da će fokus večerašnjeg susreta biti na terenu, te da će obožavaoci fudbala moći da uživaju u kvalitetnoj igri i sportskom nadmetanju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIA LIVE – BEOGRAD (@serbialive_beograd)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter