0
Domaći fudbal
FK Radnički Kragujevac

FOTO: FK Radnički Kragujevac

SPEKTAKL U KRAGUJEVCU: Sedam golova i dva preokreta za pobedu Radničkog protiv Čukaričkog! (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.24 u 16:26

Jedna izuzetno efikasna utakmica

Radnički iz Kragujevca započeo je plej-of Superlige Srbije spektakularnom pobedom nad Čukaričkim rezultatom 4:3, u utakmici prepunoj uzbuđenja i preokreta. Duel na stadionu „Čika Dača“ pružio je navijačima pravi fudbalski rolerkoster, sa mnoštvom detalja koji će zadovoljiti i najveće sladokusce fudbala.

Prvi gol na utakmici postigao je Matija Gluščević za Radnički već u šestom minutu, nakon asistencije Kilijana Bevisa, ali već do 15. minuta stvari su se okrenule u korist Čukaričkog. Luka Adžić i Vinisijus Melo su postigli golove za goste, preokrenuvši rezultat u svoju korist.

Ipak, domaći tim nije odustajao, pa je Dilan Ortiz uspeo da izjednači rezultat pre odlaska na poluvreme. No, Vinisijus Melo je ponovo bio na delu, postigavši drugi gol za Čukarički i vraćajući ih u vođstvo od 3:2 pre pauze.

U nastavku utakmice, Radnički je pokazao svoju upornost i borbenost, što se isplatilo kada je Vasilije Đurić ponovo izjednačio rezultat. Konačan udarac Čukaričkom zadavao je Pavle Ivelja u 82. minutu, postavljajući konačnih 4:3 u korist domaćina.

Iako je Čukarički napadao do samog kraja, a utakmica je produžena za sedam minuta, bodovi su ostali na stadionu „Čika Dača“, čime je Radnički dodatno učvrstio svoju poziciju koja vodi ka evropskim kvalifikacijama. Ova pobeda će sigurno podići moral igrača Radničkog dok ulaze u dalji deo sezone.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter