2
Domaći fudbal
FK Partizan

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEMOĆ PARTIZANA DRUGI PUT ZAREDOM: Da li posle ove statistike crno-beli uopšte mogu da se žale? (FOTO)

Objavljeno: 20.04.24 u 20:54

Partizan u poslednja dva derbija je prilično inferioran

Crvena zvezda je uprkos velikom mučenju uspela da savlada Partizan u 173. večitom derbiju sa 3:2 i to posle velikog preokreta.

Crno-beli nisu bili zadovoljni suđenjem glavnog arbitra Pavla Ilića, koji je po njihovom mišljenju žestoko oštetio Partizan.

Ipak, kada gledamo onu čisto fudbalsku stranu Partizan teško da je zaslužio pobedu, pa čak i bod.

FOTO: Flashscore

Naime, Partizan je na ovom susretu uputio svega četiri šuta prema golu Omrija Glazera, od čega su samo dva išla u okvir i ujedno i završila u golu Crvene zvezde.

Sa druge strane crveno-beli su statistički dominirali sa 24 upućena šuta, od čega osam u okvir gola Krunića koji zaista sjajno odmenio Aleksandra Jovanovića.

Posed lopte od 22% najbolje oslikava nemoć Partizana, prosto činjenice ne govore u prilog toga da su crno-beli nezasluženo poraženi u derbiju.

Gotovo identična slika je viđena u 172. večitom derbiju gde je Zvezda takođe potpuno dominirala, a Partizan je uspeo da iskoristi svoje malobrojne šanse za gol i tako uspeo da preživi susret rezultatom 2:2.

FK Crvena zvezda - FK Partizan
FOTO: Flashscore
60
17

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter