0
Domaći fudbal
Miloš Krunić

during the derby derbi veciti Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Crvena Zvezda and Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KRUNIĆ VERUJE U TITULU: Golman Partizana smatra da šanse još nisu izgubljene!

Objavljeno: 20.04.24 u 22:28

Partizan ima 10 bodova zaostatka za Crvenom zvezdom

Miloš Krunić, golman Partizana, prošao je kroz vatreno krštenje u večitom derbiju protiv Crvene zvezde. Iako je imao svoj trenutak sjaja, ostaje sa žal što njegovi crno-beli nisu ostvarili bolji rezultat.

U utakmici punoj drame i preokreta, Crvena zvezda je na kraju slavila sa 3:2, ali Krunić ističe da su igrači Partizana dali sve od sebe.

Teška utakmica za sve nas. Dali smo sve od sebe. Nisam verovao da ću igrati utakmicu koja je produžena 15-20 minuta – izjavio je Krunić nakon meča.

Unatoč porazu, Krunić ističe da trka za titulu još nije gotova.

Dosta šansi smo imali mi, kao i oni. Tu je sreda, kup meč, daćemo sve od sebe. Sve dok ima matematičke šanse, daćemo sve od sebe. Nije gotova trka – naglasio je mladi golman.

Krunić nije želeo previše da ulazi u detalje iz samog finiša susreta, navodeći da je još „vruće glave“.

Ostaje žal za rezultatom. Imali smo 2:1 do 90. minuta. Stvarno ne znam za faulove, moram da pogledam video, vruća je glava – zaključio je golman Partizana.

3
9
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter