0
Domaći fudbal
Kanga policija

FOTO: Printscreen

KANGA SE RASPRAVLJA SA POLICIJOM: Fudbaler Crvene zvezde upao u problem pred večiti derbi! (FOTO)

Objavljeno: 20.04.24 u 17:09

Kanga je pokušao da se približi stadionu „Rajko Mitić“

Uoči 173. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, došlo je do neobične situacije koja je privukla pažnju javnosti. Gelor Kanga, fudbaler Crvene zvezde, krenuo je ka Marakani, ali je na putu naišao na blokiran saobraćaj.

U nastojanju da stigne na stadion na vreme, Kanga je započeo raspravu sa policijom, želeći da mu se omogući prolazak. U celu priču su se uključili i navijači, dodatno zakomplikovavši situaciju. Međutim, nakon izvesnog vremena, policija je popustila i dozvolila fudbaleru Zvezde da prođe do stadiona.

Kanga policija
FOTO: Printscreen

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde i Partizana će na teren Marakane istrčati u 18 časova, a pred ovaj meč su viđeni i sukobi navijača. Brza reakcija policije sprečila je eskalaciju incidenata i omogućila normalan tok događaja.

Očekuje se da će večerašnji meč biti ne samo sportski spektakl, već i prilika da se rivalstvo izrazi na terenu na sportski način, bez incidenata i narušavanja reda i bezbednosti.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter