0
Evroliga
Lorenco Braun

Lorenzo Brown, #4 of Maccabi Playtika Tel Aviv in action against Stefan Jovic, #16 of Valencia Basket and Damien Inglis, #10 of Valencia Basket during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Maccabi Tel Aviv v Valencia Basket at Aleksandar Nikolic Hall on March 27, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EVROLIGA PRELOMILA: Bivši igrač Crvene zvezde MVP plej-ina Evrolige! (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.24 u 16:57

Dokazao je još jednom svoj kvalitet

Lorenco Braun, košarkaš Makabija, istakao se kao najsjajnija zvezda plej-ina Evrolige, budući da je danas proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) ovog dela takmičenja, saopšteno je na zvaničnom sajtu Evrolige.

Braun je svoj impresivan doprinos demonstrirao pre četiri dana u Beogradu, gde je Makabi ostvario ubedljivu pobedu nad Baskonijom rezultatom 113:85, osiguravši plasman u plej-of. U tom ključnom meču, Braun (33) je zabeležio izvanrednih 29 poena, uz pet asistencija, pet skokova i jednu ukradenu loptu, što mu je donelo ukupno 35 indeksnih poena.

Ipak, najbolji indeks korisnosti (45) na tom meču imao je Kodi Miler Mekintajer iz Baskonije. Mekintajer je pružio izvanrednu partiju sa 32 poena, osam skokova, sedam asistencija, dve ukradene lopte i jednom blokadom.

U nastavku liste indeksnih poena istakli su se Tadas Sedekerskis i Met Kostelo iz Baskonije, koji su svojim doprinosom doprineli pobedi protiv Virtusa (89:77) u drugom kolu plej-ina. Sedekerskis je sakupio 25, a Kostelo 23 indeksna poena.

Vejd Boldvin iz Makabija takođe je bio među najefikasnijima sa 22 indeksna poena u meču protiv Baskonije.

Sada se Makabi priprema za četvrtfinale plej-ofa Evrolige, gde će se sastati sa Panatinaikosom, dok će Baskonija odmeriti snage sa madridskim Realom. Očekuje se da će Braun, sa ovakvim impresivnim izdanjem, biti ključni faktor u nastojanjima Makabija da nastavi svoj uspeh u Evroligi.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter