0
Domaći fudbal
Marko Jovanović

FOTO: Printscreen

DULJAJEV POMOĆNIK ODGOVORIO DELIJAMA: Evo šta je trener Partizana pokazao navijačima Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 20.04.24 u 21:51

Partizan je poražen u večitom derbiju

Napetost posle 173. večitog derbija dostigla je vrhunac, a emocije su bile vrele kako je vreme odmicalo. Ovaj intenzivan duel nije samo rezultirao dinamičnim igračkim akcijama, već je izazvao i živu reakciju člana stručnog štaba Partizana, Marka Jovanovića.

Nakon što su crno-beli doživeli poraz posle preokreta rezultatom 3:2, Jovanović je demonstrirao svoje emotivno stanje. Odmah po završetku meča, uputio se ka svlačionici, ali nije zaobišao ni navijače Crvene zvezde.

Marko Jovanović
FOTO: Printscreen

Njegovo busanje u grudi izazvalo je zvižduke s tribina, dok je on ustrajao u svojoj gestikulaciji. Nakon toga, Jovanović je ušao u tunel.

Tokom meča, primetno je bilo da je Jovanović koristio bubicu za komunikaciju sa suspendovanim Igorom Duljajem, što je dodatno pojačalo atmosferu napetosti na terenu.

Ove reakcije samo su deo šire slike strasti koja je obuzela stadion tokom večitog derbija, a svakako će se analizirati i raspravljati u narednim danima.

2
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter