0
AdmiralBet ABA Liga
budućnost

FOTO: ABA league/X

BUDUĆNOST VEĆ OTPISALA IGOKEU: Crnogorci očekuju Partizan u polufinalu plej-ofa ABA lige!

Objavljeno: 20.04.24 u 19:41

Partizan ima prednost protiv ekipe iz Republike Srpske

Budućnost se plasirala u polufinale ABA lige nakon što su savladali Zadar rezultatom 80:73 u drugom meču četvrtfinalne serije. Sada će sa nestrpljenjem čekati da saznaju ko će im biti protivnik u narednoj fazi takmičenja.

Nakon obezbeđenog plasmana u polufinale, košarkaš Budućnosti, Mekinli Rajt, istakao je da su svesni da će im najverovatnije protivnik biti Partizan, ali da se raduju izazovu i veruju u svoje šanse.

Verovatno će nam Partizan biti rival, ali volim izazove i verujem da imamo šansu – rekao je Rajt.

Istog mišljenja je i njegov saigrač, Flečer Megi, koji je analizirao i pobedu nad Zadrom.

Dobrom energijom u drugom delu prelomili smo taj meč. Sada se spremamo za polufinale gde nas verovatno očekuje Partizan – izjavio je Megi.

Partizan vodi sa 1:0 u seriji protiv Igokee, a drugi meč ovi rivali igraju u nedelju u Laktašima. Naredni meč će biti odlučujući za to ko će biti protivnik Budućnosti u polufinalu ABA lige, a tim iz Podgorice već sada pokazuje da je spreman da se suoči sa izazovima i ostvari uspeh u daljem toku takmičenja.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter