2
Evroliga

FOTO: Starsport

VUJOŠEVIĆ JAVNO KRITIKOVAO MIROTIĆA: ‘Njega ne opravdava ništa!’

Objavljeno: 19.04.24 u 13:28

Bez dlake na jeziku, kao i uvek.

Nekadašnji trener Partizana – Dule Vujošević otvoreno je kritikovao Nikolu Mirotića. On smatra da je pogazio svoju reč i da je to u velikoj meri uticalo na ‘crno-bele’:

Pravi se dogovor sa Mirotićem i ekipa se stvarno stvara u komplementarnom odnosu i na njega. On se konsultuje prilikom dolaska nekih igrača da se još više uvuče u priču i zbog opstrukcija, koje su počele kad je klub u tim krugovima objavio da je napravljen dogovor sa njim, sutradan su počele opstrukcije i pretnje i tako dalje. Sprečeno je da on dođe, što naravno njega ne opravdava. – rekao je Vujošević za N1, te potom dodao:

Njega ne opravdava ništa, niti pravi alibi Partizanu, ali i to je sigurno bila otežavajuća situacija za ovu sezonu. Selekcija se pokazala nedovršena, pre svega u tome što nivo tima određuje nivo najboljeg igrača tima. Uglavnom nisam zadovoljan rezultatom, ali nije isključeno da je ovaj rezultat maksimum ovoga tima – zaključio je nekadašnji trener Partizana.

6
2

2 Komentara

  1. Je uložio veliki novac u poslove u Srbiji. Kada je opomenut šta sve može s tim da se desi, odustao je od Partizana. Donekle razumljivo.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter