0
Fudbal

FOTO: Printscreen

STAMENKOVIĆ ZA HS OTKRIO KAKO JE UPOZNAO MESIJA: „Bilo mi ga je žao, ja znam zašto je to uradio!“ (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.24 u 19:22

Zanimljivu anegdotu ispričao je Stamenković za HS Podkast

Bez ikakve dileme jedan od najboljih golmana Mozzart Bet Superlige, ako ne i najbolji, Saša Stamenković bio je gost prve epizode HotSport Podkasta.

Kako je i sam naveo u razgovoru za naš podkast, vaspitanje koje je poneo od kuće ga je sprečilo da ne napravi velike greške ne samo u karijeri već i u životu. Takođe, govorio je o brojnim anegdotama, a jedna od njih vezana je za jednog od najboljih fudbalera svih vremena – Lionela Mesija.

Njih dvojica su imali susret tokom ranih dana Mesijeve karijere, on je bio i više nego interesantan, a dogodio se u Kini.

Meni ga bilo žao. On je tek bio na početku svoje karijere. Stojimo u MC Donaldsu, on ne može da dođe čovek na red, dosta niži od mene. Ja uzmem i prebacim ga napred. Njemu je to toliko bilo smešno i simpatično. Kaže meni otac „daj tamo si 30 dana, sediš svaki dan sa njima, što se ne slikaš sa nekim da imamo uspemene“ – prisetio se Stamenković i dodao:

– Ja kažem „tata kako da se slikam kad svakodnevno sedim sa tim ljudima, pričam, šalim se, znam da im je muka od toga još i ja da se slikam“ – rekao je Stamenković i prisetio se čuvene situacije i slike sa Mesijem. 

– Sećam se, završila se utakmica, poslednja sa Argentinom i ja ostao, gotovo svi naši igrači ušli u autobus. I sad tu postiji lavirint da prođeš novinare i on daje izjavu i ovako me snimio na jedno desetak metara i ovako mi pokazuje očima. Šta ja tu radim? Ja mu pokazujem da se slikamo, on ostavlja intervju, dolazi i pravi šalu na sve to da sam dosta viši od njega, penje se na jedno tri ili četiri stepenika više, zagrli me, slikali se, bacili pet i ode. Ja znam zašto je to uradio. Zato što se seto situacije iz Meka i zato što se setio kada sam im hiljadu puta doneo hranu uveče.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter