0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

PARTIZANU SE PRED DERBI VRAĆA NAJBOLJI IGRAČ, A EVO DA LI ĆE JOVANOVIĆ IGRATI: Igor Duljaj potpuno iskren pred naredni derbi! (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.24 u 11:23

U subotu Crvena zvezda na svom terenu dočekuje ekipu Partizana u okviru ‘večitog derbija’.

Uoči meču koji definitivno odlučuje o daljem toku prvenstva, govorio je Igor Duljaj, koji ipak neće moći da vodi svoj tim na Marakani.
 

Najpre o Dejanu Stankoviću i njegovom sinu.

– Pre nego što odgovorim na pitanje moram da kažem jednu stvar koja mi je na srcu, sport mi je omogućio da upoznam mnogo ljudi, pa tako i Dejan Stanković, koji ovom prilikom vodi vleiku bitku sa svojim sinom Stefanom. Želim mu brz oproavak.

Albert Nađ će sedeti na klupi.

– Iskreno da kažem nije baš prijatna situacija, niej fudbalska, ne znam da li se nekada desilo, ne znam da li se to ikada desilo. Ima moje krivice jer sam dobijao zaslužene kartone, već sam bio u jednoj ovakvoj situaciji to je kada je Stanojević bi osuspendovan u Evropi. To može biti problem samo u komunikaciji, ali ekipa se svakako sprema par dana i oni će raditi ono što smo se dogovorili. Putem moblinog telefona možda će mo razgovarati, oni koji imaju moj broj samo neka me ne zovu tokom utakmice.

 

O golmanu Jovanoviću.

– Mislio sam posle utakmice protiv Čukaričkog, ali ima malu rupturu koja mu ne daje potpunu slobodu, ima bolove u kolenu, juče je trenirao, ne punim intenzitetom. U dogovoru sa doktorom i njim donećemo pravu odluku. Saldanja će biti u protoklolu posle dužeg vremena

– Možda je što se tiče prodaje karata pala euforija, da li zbog utakmice u sredu. Nisam primetio, igrači rade maksimalno odgovorno, sa moj strane nemaju pritisak nikakav, tako da imaju iskustva. Većina i nema, neko je odigrao jednu tuakmicu, imaćete priliku da vidite dosta mladih igrača sa obe strane. Zvezda može da promoviše svoje igrače takođe.

 

 

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter