0
Domaći fudbal

Crvena Zvezda - Partizan, Superliga Srbije, Srbija, Beograd Mart 9, 2024. (photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

NASTAVLJA SE SUPERLIGAŠKI KARAVAN: Sudar večitih i „vojvođanski“ derbi!

Objavljeno: 19.04.24 u 11:21

Počinje borba za titulu, Evropu i opstanak

U subotu se nastavlja Superliga Srbije, borba za titulu, Evropu i opstanak, dostići će pun sjaj. U centru pažnje je sigurno „večiti“ derbi koji se igra od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

Aktuelni šampion, Crvena zvezda, trenutno ima 7 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan. U Bačkoj Topoli, ovogodišnji učesnik Lige Evrope, TSC, dočekaće Vojvodinu, koja je pred plej-of digla formu, a pre 5 dana na domaćem terenu pobedila „plave“ iz Topole. 

U Kragujevcu, najveća senzacija ove sezone, Radnički, dočekaće Čukarički koji je u dobrom naletu nakon pobede nad Partizanom na Banovom brdu.

U nedelju se igraju dueli plej-auta. Spartak dočekuje Javor, Novi Pazar igra kod kuće protiv Voždovca, a derbi juga odigraće niški Radnički i Radnik na Čairu.

U ponedeljak se igra po jedna utakmica plej-ofa i plej-auta. IMT dočekuje Železničar, a Mladost igra protiv Napretka kod kuće. 

Standings provided by Sofascore
2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter