0
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Champions League-Second qualifying round, Second leg season 2016-2017 Crvena Zvezda v Valletta Luis Ibanez Beograd, 19.07.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LUČO IBANJEZ ŽALI PARTIZAN, ALI NIJE PRESTAJAO DA BUDE SIGURAN U TITULU: Smatra da će Zvezda oba puta dobiti crno-bele!!

Objavljeno: 19.04.24 u 11:12

Jasan je bio nekadašnji levi bek.

Lučo Ibanjez, ljubimac je Delija već dugi niz godina, a praktično je nakon perioda u Zvezdi, veći deo karijere proveo u Beogradu.

Argentinac je govorio o očekivanjima pred predsojeći derbi.

ČITAV INTERVJU MOŽETE PROČITATI OVDE.

-Pratio sam i video da je Partizan bio prvi, ali su uvek crno-beli bili pod pritiskom, žao mi je što tako veliki klub igra pred praznim stadionom. Ne želim nikome takvu atmosferu, jer znam koliko znači kada je pune tribine. Uvek sam govorio da će se stanje na tabeli okrenuti, da će Zvezda biti šampion, pogotovo kad je došao Vladan Milojević.

-Naravno da očekujem obe pobede Zvezde, ne treba potcenjivati Partizan. Crno-beli su druga najbolja ekipa, ali Zvezda igra na Marakani, to su utakmice koje treba da dobije. Verujem da će Zvezda ostvariti obe pobede – zaključio je Ibanjez u razgovoru za Sport klub.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter