3
Domaći fudbal

head coach Igor Duljaj and Albert Nadj (L) during the Partizan v Vozdovac - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on April 05, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JESTE SUSPENDOVAN, ALI ĆE BITI NA STADIONU: ‘Jedino na poluvremenu će biti telefonska komunikacija!’ (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.24 u 12:51

Nema sumnje da će na ekipu mnogo uticati izostanak trenera.

Zbog parnih kartona trener Partizana – Igor Duljaj neće moći da vodi ekipu na ‘večitom derbiju’ u Ljutice Bogdana.

Iako neće biti uz aut liniju, Duljaj će biti na stadionu:

Još ne znam na kom delu stadiona ću biti. Svakako treniramo, kolege će imati istrukcije. Jedino na poluvremenu će biti telefonska komunikacija, da li je potrebna izmena. Zavisiće od rezultata, nema tu mnogo filozofije. Žao mi je što neću biti pored njih na terenu, mnogo teže je gledati sa tribina – rekao je trener ‘crno-belih’.

0
0
3 Komentara
  1. Odavno nasa liga je van reale,stelovanja namestanja nekulturnih sudija koji nisu neutralni prosipanje bodova dogovori iza zatvorenih vrata zrebanje za kup haha . U ligi nema od domacih momaka njih 20 da vrede ostalo ispod proseka. Netraziti da sudija ilic nesudi ponovo koji nas je osakatio u zadnjem derbiju. Ti Duljaju telefoniraj sa tribina pomoci ces u urcu nisi nista uradio ni na terenu masuci kao skretnicar i uvlaci se i dalje kao porub neces da komentarises sudjenje. Danas Nadj treba samostalno da izabere ekipu za koju on smatra da je ok bez uplitanja sa strane mozda i uspe da pobedi zvezdu ako da tu je tvoj kraj kao glavnoga. Bilo kako bilo mi smo ogorceni navijaci i alergicni za svaki poraz kada kazes kao papagaj ja sam kriv pa i jesi zato se sklanja jer dosta je prodavanja uda umesto bubrega mislio sam da si dobroga karaktera prevario sam se. Od price nema nista samo od dobre igre i pobeda se opstaje i klub zivi

    0
    0
    Odgovori
  2. Kao fudbaler borac bez mane a trener odbrana katasrofa dve godine i ne menja se ni jedan igrac jebo ga martinovic zajedno sa vucicem

    1
    0
    Odgovori
  3. Navijački savet, skloni se dok ti još ne zvižde,,,imam utisak da si izgubio orjentaciju u vremenu i prostoru,,,,

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter