1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

CRVENA ZVEZDA JE MOĆNIJA OD PARTIZANA, ALI OBIĆE IM SE TO O GLAVU: Bivši član uprave crno-belih jasan po pitanju večitih!

Objavljeno: 19.04.24 u 10:36

Jasan je bio nekadašnji sponzor Partizana.

Milija Milosavljević bio je važan član uprave FK Partizan u najsjajnijim danima tog kluba u ovom veku.

Ipak u razgovoru za Kurir ističe da je jasno ko je od večitih rivala moćniji, ali da se nada da će se stvari uskoro vratiti u ravnotežu-

– Crvena zvezda je moćnija od Partizana. Ali, preteruje, potcenjuje Partizan, a to nije dobro… Vratiće im se to, obiće im se sve ovo u glavu. Sad je njihovo oro, kako bi rekli u mom rodnom kraju… Ali, doći će i naše vreme. Ljudi koji vode Crvenu zvezdu treba da budu šmekeri, a ne da se na ovakav način iživljavaju nad Partizanom. Nažalost, to je slika našeg društva – kaže Ktitor za Kurir, pa dodaje.

– Da se razumemo, nema to veze sa politikom. Mi Srbi smo takvi… Šta ćeš… Da me neko krivo ne shvati, Crvenoj zvezdi želim dobro, ali da ne gaze po Partizanu, kao što sada rade. Zvezdi je potrebna kontolisana nadmoć, kao Partizanu, kada je bio uspešniji.

20
10
1 Komentara
  1. A kada je Partizan uz pomoc Toleta i Dacica,Tafica unistavana Zvezda tad ti je bilo ok sve? Licemeru jedan.Sto se tad nisi javio i da kazes nesto pametno? I sada svi sponzori kod Partizana kosarka,fudbal.I posle Zvezda se gura kao drzavni projekat.Ajde bre..dosta vise lazi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter