0
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDA POMAŽE SRBIMA U BOSNI: Divna akcija crveno-belih za naše ljude!

Objavljeno: 18.04.24 u 12:34

Zvezda je spremila akciju uoči derbija

Fudbaleri Crvene zvezde ne samo da se spremaju za 173. večiti derbi protiv Partizana u subotu od 18 časova, već su se takođe odlučili na jednu neobičnu, ali nadasve hvalevrednu akciju. U cilju pomoći OŠ „Sutjeska“ u Miloševcu, kraj Modriče u Republici Srpskoj, klub je pokrenuo inicijativu povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava.

Na stadionu Marakana biće postavljeni boksovi u Red Star shopu, gde će svako imati priliku da donira knjige. Ove knjige će, u okviru crveno-bele akcije, biti dodeljene pomenutoj školi, pružajući podršku njenim đacima.

Crvena zvezda nastavlja da društveno-odgovornim akcijama služi kao primer drugima. Svetski dan knjige i autorskih prava se tradicionalno obeležava 23. aprila, a naš klub ponovo izlazi u susret svima onima kojima je pomoć neophodna. Za ovu akciju nam je potrebna i vaša asistencija, i nemamo sumnju da ćete se odazvati u velikom broju, i tako pomoći biblioteci područne škole, te njenim đacima. Vidimo se na Marakani – poručili su iz Crvene zvezde.

Karte za večiti derbi su već u prodaji, a cene su sledeće:

Sever: 700 dinara;
Istok: 1.100 dinara;
Zapad: 1.300 dinara;
Tribina Siniša Mihajlović: 2.500 dinara;
VIP Galerija: 12.000 dinara.

Osim što će navijači moći da uživaju u velikom fudbalskom spektaklu, ovom akcijom Crvena zvezda pokazuje svoju humanost i posvećenost unapređenju obrazovanja i kulture, čineći svet oko sebe boljim mestom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter