3
Domaći fudbal

referee sudija Pavle Ilic show yellow card zuti karton to Bibras Natkho Natcho during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Spartak and Partizan at City stadium of Subotica on October 20, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(TVITOVI) GROBARI IZUZETNO NEZADOVOLJNI DELEGIRANJEM: ‘Prekinuti derbi!’

Objavljeno: 18.04.24 u 19:44

Prilično su besni.

U subotu Crvena zvezda na svom terenu dočekuje ekipu Partizana u okviru ‘večitog derbija’.

Odlučeno je da će drugi derbi za redom suditi Pavle Ilić. Njegov prvi pomoćnik biće Miloš Simović, a drugi Nikola Đorović.

Da su nezadovoljni delegiranjem, navijači Partizana potvrdili su putem društvenih mreža:

4
5
3 Komentara
  1. Ukolko se desi da ponovo ilic napravi glupost Nadj treba sa igracima da napusti protesno teren pa neka kaznjavaju svoga tatu i mamu . Izgubiti sluzbenim rezultatom je casnije nego da nas ponizavaju psuju i sakate na terenu kao u proslom derbiju

    0
    1
    Odgovori
  2. E ovo stvarno nicemu nevodi i nema smisla, da bolesna uprava nasega VOLJENOGA PARTIZANA ne uputi notu protesta zbog sudije ilica da opet on sudi pa sudice i kup i itd. Koliko namestanja stelovanja mi jesmo slabiji od zvezde ali opet je guraju i sa strane pomazu toboze koliko su jaki i superiorni

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter