0
Kladionica
Admiralbet.

FOTO: Admiralbet.

REDSI SE NADAJU NOVOM ČUDU, ORLOVI U GROTLU VELODROMA

Objavljeno: 18.04.24 u 15:25

Ko ide u polufinale Lige Evrope?

Prethodna dva dana smo imali prilike da uživamo u fantastičnim revanš mečevima četvrtine finala Lige šampiona, a večeras su na programu uzvrtani dueli četvrtine finala Lige Evrope. Četiri uzbudljiva duela se igraju u terminu od 21 čas, a sve oči će biti uperene na utakmicu koja se igra u Bergamu, gde će Liverpul protiv Atalante pokušati da nadoknadi 3 gola zaostatka iz prvih 90 minuta ovog dvomeča.

Žreb je bio nemilosrdan prema italijanskom predstavniku, pošto je ova ekipa za protivnika u osmini finala dobila, Liverpul, jednog od glavnih favorita za osvajanje takmičenja, ali je onda Atalanta odigrala jedan od svojih najboljih evropskih mečeva u poslednjih desetak godina. Boginja je mimo svih očekivanja slavila na gostovanju u Liverpulu, a taj duel na Enfildu je završen rezultatom 0:3, pa se italijanska ekipa nalazi na pragu plasmana u polufinale drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.

Kad je reč o ekipi koju predvodi Jirgen Klop, Liverpul je u poslednjih nedelju dana upisao dva bolna poraza, koja su potencijalno izbacili Redse iz konkurencije za osvajanje Premijer lige i Lige Evrope. Duel protiv Atalante je šokirao čitavu Evropu, pa fudbalerima Salahu i družini predstoji pakleno težak zadatak, ali ne sme se zaboraviti da je slavni engleski tim već znao da napravi neverovatne preokrete u evropskim takmičenjima. Setimo se samo onog dvomeča protiv Barselone, kada su Katalonci u prvom duelu pred svojim navijačima slavili sa 3:0, da bi nakon toga Liverpul pobedio na Enfildu sa 4:0 i stigao do finala Lige šampiona, u kojem je savladan Totenhem za titulu šampiona Evrope.

Uzbuljivo će biti i na krcatom Velodromu, gde Marsej dočekuje Benfiku, nakon što je portugalski tim slavio sa 2:1 u prvom susretu. Utisak je da Benfika nije iskoristila domaći teren u pravoj meri, iako je bila bolji protivnik, pa Olimpikova nada za prolaz u polufinale i dalje živi, zahvaljujući golu Pjera Emerika Obamejana nakon velike greške Antonija Silve. Marsej je u seriji od pet uzastopnih poraza u svim takmičenjima, ali pred gostima je nimalo lak zadatak koji je dodatno otežan činjenicom da za revanš neće moći da računaju na Kventana Merlana.

Sa druge strane, poraz od Sportinga u lisabonskom derbiju je manje-više odlučio pitanje šampiona Portugala, pa su se Orlovi sa Luža okrenuli evropskom takmičenju. Benfika je 62 godine bez osvojene evropske titule, ali kraj tog posta se možda nazire ukoliko Orlovi uspeju da prežive pakao Veldoroma i da se domognu polufinala Lige Evrope.

Biće neizvesno koja od ove četiri ekipe će se plasirati u polufinale, ali ono što je sigurno je da je kladionica AdmiralBet spremila promo kod EVROPA koji svim igračima donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita. Promo kod je aktivan svakog dana do kraja sezone kada se igraju mečevi Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija, a tu su i brojni specijali, kao što su da će Salah upisati barem po gol i asistenciju protiv Atalante, ili da će Boginja izvesti 6 ili više kornera na meču.

Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa u visini do 300.000 dinara! Takođe, na sajtu AdmiralBeta je u toku peta od šest etapa Fazi slot maratona, dok je ove subotu startovala i druga faza promocije Kladijator, koja donosi takmičenje za robne nagrade u vrednosti do 10.000.000 dinara. Do 20. maja svake nedelje će 10 igrača koji pogode najveću kvotu na dobitnom tiketu u ciklusu osvojiti VIP ulazinice za meč Srbija – Engleska, letovanje u Turskoj za 2 osobe, iPhone 15 pro, Sony Playstation 5, televizor Hissense od 55 inča, Apple Airpods slušalice ili 100 litara Carlsberg piva!

Pogledajte kompletnu ponudu, iskoristite promo kod EVROPA i uživajte u bogatom fudbalskom programu uz AdmiralBet!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter