0
Košarka

FOTO: Denver Nuggets/X

ODLUKA JE DONETA: Nikola Jokić je najbolji u NBA ligi!

Objavljeno: 18.04.24 u 17:48

Zaista je ispred svih.

Srpski centar Nikola Jokić imao je još jednu sezonu za pamćenje u NBA ligi, a svojim sjajnim partijama vodio je ekipu do prvog mesta na zapadu.

Svake godine popularni magazin Sporting News dodeljuje nagradu za najboljeg košarkaša, a prema njihovim rečima ove godine nisu imali dilemu da je to Nikola Jokić.

Uz poštovanje Janisa Adetokumba, Šaja Gildžusa-Aleksandra i Luke Dončića, Jokić je naš NBA igrač godine. Nisu vam potrebni fensi brojevi da pokažu zašto je na vrhu, kao što smo istakli kada je osvojio našu nagradu 2022. Gledajte ga kako igra i odmah je vidljivo zašto je tako poseban – napisali su i potom dodali:

 

Jokiću više nije moguće uskratiti nagradu — jednostavno je predobar. Šestostruki Ol-star je definitivno dokazao tokom prošlogodišnjeg šampionata da je najbolji igrač lige, a zadržao je nivo igre i ove godine. Ima strašne skokove, možda i najbolji flouter u istoriji lige, on je najbolji centar dodavač svih vremena i neuzastavljiv je na postu. Jokiću ostaje samo pitanje gde će završiti u debati za sva vremena – zaključio je Sporting News.

18
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter