0
Tenis
Novak Đoković, Stefan Đoković

from left Zeljko Obradovic Novak Djokovic Stefan Djokovic Srdjan Djokovic and Djordje Djokovic Serbia v Greece - FIBA World Cup Qualifiers on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVAK NE DOPUŠTA STEFANU BAŠ SVE: Ovo je primetio kod svog sina i momentalno mu je ZABRANIO!

Objavljeno: 18.04.24 u 15:56

Novak pored terena ima obaveze kada je reč o roditeljstvu

Novak Đoković je nedavno vodio „onlajn“ razgovor sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, a tokom tog razgovora dotakli su se zanimljive teme koja je vezana za modu i narukvice.

Đoković je otkrio da je Dimitrov bio predmet razgovora u njegovoj kući, posebno zbog svog stila nošenja Van Klif narukvica. Pitao je Dimitrova koliko takvih narukvica poseduje, na šta je Dimitrov odgovorio da ih ima više nego što bi mogao staviti na zglob, ističući svoju veliku ljubav prema tom brendu.

Međutim, Đoković je otkrio da je i njegov sin Stefan izrazio želju da nosi Van Klif narukvicu, ali je Novak odlučio da mu to ne dozvoli, smatrajući da je Stefan premlad za takav modni detalj.

Ovaj razgovor između Đokovića i Dimitrova pokazuje ne samo njihovu bliskost i prijateljstvo, već i koliko su mali detalji poput mode i brendova prisutni u životima i razgovorima vrhunskih sportista.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter