0
Evrokupovi
FK Real Madrid

FOTO: Twitter/@realmadrid

ISPLIVAO DETALJ IZ MANČESTERA: Dvojica igrača Reala odbila da šutiraju penal, evo i zbog čega! (VIDEO)

Objavljeno: 18.04.24 u 13:34

Real je posle boljeg izvođenja jedanaestraca prošao u polufinale Lige šampiona

Fudbaleri Real Madrida su u dramatičnoj penal seriji protiv Mančester sitija zabeležili pobedu od 4:3, a nakon meča otkriveno je da su dvojica igrača odbila da izvode jedanaesterce.

Trener Karlo Anćeloti i njegov pomoćnik Davide su otkrili da su Federiko Valverde i Eder Militao zatražili da ne budu izvođači penala.

Kada je ostalo četiri ili pet minuta do kraja, počeo sam da razmišljam. Džud je izvođač. Luka je izvođač, Lukas je veoma dobar izvođač. Načo ima iskustva i karakter. Antonio Ridiger je igrač sa mu*ima – rekao je Davide Anćeloti.

Federiko Valverde je trebalo da bude peti, ali mi je rekao da je umoran i da je zapravo mrtav, pa smo odlučili da Ridiger izvede penal. Odluka o izvođačima je na stručnom štabu – dodao je.

Eder Militao je takođe zamolio da ne bude u petorci za penale, verujući da ga njegov saigrač iz reprezentacije, Ederson, suviše dobro poznaje.

Real Madrid će se u polufinalu Lige šampiona sastati protiv minhenskog Bajerna, a pobeda u ovoj dramatičnoj penal seriji donosi im dodatno samopouzdanje pred izazov protiv nemačkog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter