1
Domaći fudbal
Igor Duljaj

FOTO: FK Partizan

DULAJ IPAK DOLAZI NA MARAKANU: Evo kako će trener Partizana voditi večiti derbi protiv Crvene zvezde!

Objavljeno: 18.04.24 u 11:12

Duljaj ima način da komunicira sa igračima

Igor Duljaj će pratiti 173. večiti derbi sa stadiona „Rajko Mitić“, uz dogovor da mu bude omogućen prostor za to. Suspendovani trener Partizana će prepustiti vođenje meča Albertu Nađu, ali će ostati u komunikaciji sa ostalim saradnicima, koji će mu prenositi informacije i sugestije.

Prema saznanjima portala Sportal, Duljaj će biti prisutan sa svojim timom na stadionu „Rajko Mitić“ i trudiće se da prati meč kao da je uz samu aut liniju. Biće u komunikaciji sa pomoćnim trenerima, najverovatnije direktno sa Bojanom Zavišićem, kako bi Nađ mogao da bude u potpunosti fokusiran na dešavanja na terenu tokom meča između Crvene zvezde i Partizana.

Saradnici će uspostaviti vezu sa Albertom i igračima, dok će uvertira za meč biti uobičajena. Pre odlaska na stadion, održaće standardni govor u Zemunelu, kao što je to praksa pred svaku drugu utakmicu.

Inače, Duljaj je u sredu uveče pružio podršku odbojkašima Partizana na večitom derbiju.

Iako je malo nedostajalo da Nađ ne bude taj koji će voditi derbi, Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, uspeo je da ubedi Alberta da promeni odluku i bude na klupi u okršaju protiv Crvene zvezde umesto Igora Duljaja.

Podsećamo, utakmica je zakazana za subotu od 18 časova, a crveno-beli će dočekati Partizan sa sedam bodova prednosti.

11
10

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter