0
Košarka
Nikola Jokić, Rudi Gober

FOTO: Twitter/@nuggets

UPOZNAJTE SRPSKOG DŽOKERA: Denver na spektakularan način sa Jokićem najavio početak serije protiv Lejkersa! (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.24 u 10:33

Denver čeka izazovna serija protiv starog rivala

Denver Nagetsi su saznali da će im prvi rival u ovogodišnjem plej-ofu biti Los Amđeles Lejkersi, nakon što su osigurali pobedu nad Nju Orleans Pelikansima. Uzbudljiva vest nije samo sportska, već je dodatno začinjena kreativnim marketinškim potezom Denverovog tima, koji je oduševio navijače.

Na društvenim mrežama, marketing tim Denvera objavio je zanimljiv snimak koji je brzo postao hit među fanovima. Na snimku se vidi Nikola Jokić, glavna zvezda Nagetsa, čije se lice savršeno poklapa sa nacrtanim osmehom u stilu Džokera.

Ovaj marketinški potez je referenca na popularni film o Džokeru sa Hoakimom Finiksom, čija je scena sa osmehom već postala ikonična i osvojila srca širom sveta.

Navijači su oduševljeno reagovali na ovaj marketinški trik, koji dodatno podiže uzbuđenje pred nadolazeći duel sa Lejkersima. Prvi meč između ova dva tima u prvom kolu Zapadne konferencije NBA lige zakazan je za 21. april, sa početkom od 02:30 časova posle ponoći po našem vremenu, a Denver Nagetsi će imati prednost domaćeg terena.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter