0
Domaći fudbal

head coach Vladimir Gacinovic (C) during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Cukaricki and Napredak Krusevac at stadium Cukaricki on March 01, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVO IME U KRUŠEVCU: Napredak imenovao zamenu za Gaćinovića!

Objavljeno: 17.04.24 u 13:55

Napredak ima novog trenera

Branko Savić, nekadašnji fudbaler Partizana u dva mandata, preuzeo je ulogu trenera kruševačkog Napretka, prema objavi sportskog direktora Mladena Dodića na konferenciji za medije.

Dodić je potvrdio odluku o dolasku Branka Savića, ističući da žele kontinuitet u radu. Savić će preuzeti ulogu šefa stručnog štaba, zamenjujući Vladimira Gaćinovića, dok će dosadašnji saradnici Gaćinovića nastaviti rad u ekipi.

Filip Jorgić i Aleksandar Božović, koji su takođe bili deo prethodnog stručnog tima, i dalje će pružati podršku, dok će se Josip Projić i Branislav Punoševac pridružiti kao nova imena u trenerskom timu.

Gaćinović je podneo ostavku nakon poraza u poslednjem kolu Superlige od poslednjeplasiranog Radnika (2:0), iako je ekipa ostvarila plasman u plej-of.

Njegova odluka bila je rezultat nezadovoljstva odnosom igrača prema utakmici, što je dovelo do iznenadne promene na klupi Napretka. Savić je pohvaljen zbog visokog nivoa profesionalizma i posvećenosti klubu tokom prethodnih angažmana, što ga je preporučilo za novu ulogu u Napretku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter