0
Evroliga
Miloš Teodosić

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v Olympiacos Piraeus at Stark Arena on April 04, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVI UDARAC ZA TEODOSIĆA: Legenda evropske košarke zaradila suspenziju!

Objavljeno: 17.04.24 u 12:09

Kazna će se odnositi na narednu sezonu

Plejmejker Crvene zvezde, Miloš Teodosić, suspenzija je sa dve utakmice od strane Evrolige. Ova odluka doneta je kao posledica sukoba koji je imao sa sudijom tokom nedavne utakmice između Efesa i Crvene zvezde. Teodosić je, nakon incidenta, isključen sa terena zbog dve nesportske greške.

Osim suspenzije na dve utakmice, Teodosić je kažnjen i novčano, sa iznosom od 15.000 evra.

Interesantno je napomenuti da je Teodosić odmah nakon incidenta najavio da će sam platiti kaznu, dok je napuštao halu u Istanbulu.

Ova suspenzija će predstavljati značajan izazov za ekipu Crvene zvezde, budući da će biti lišena usluga jednog od svojih ključnih igrača u naredne dve utakmice. Međutim, Teodosićeva reakcija na kaznu pokazuje odgovornost i posvećenost ekipi, dok će Zvezda morati da pronađe načine da kompenzuje njegovu odsutnost na terenu, ako Teo bude igrao i naredne sezone.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter