2
Fudbal

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

NE PIŠE NAM SE DOBRO: Engleska je prava mašina, kojoj Srbija možda neće moći ništa!

Objavljeno: 17.04.24 u 15:55

Srbija ima ogroman izazov pred sobom

Manje od dva meseca nas deli od prvog meča fudbalske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu nakon 24 godine pauze, a izazov ne može biti veći s obzirom na protivnike kao što su Engleska i Danska, kao i Slovenija.

Odigrali smo kvalifikacije koje su pokazale da je naš tim sklon oscilacijama, s porazima od Mađarske i nerešenim rezultatima protiv Bugarske. Debakl protiv Rusije i bleda pobeda nad Kiprom samo su odraz naših izazova.

Pritom, Englezi dolaze u Gelzenkirhenu, motivisani i s više od 30 igrača koje Geret Sautgejt može odabrati. Njihova igračka dubina, uz podršku medija, stavlja ih u položaj favorita.

Naša mlada reprezentacija već je doživela poraz od 9:1 protiv Engleske, naglašavajući slabosti u odbrani. Međutim, iako Englezi imaju snagu, istaknute kritike idu na račun njihove odbrane.

U pogledu golmana, Džordan Pikford se izdvaja kao prva opcija, dok se u odbrani očekuju Kiran Tripije, Kajl Voker i drugi. U veznom redu, Deklan Rajs i drugi pružaju snagu, dok je u napadu izuzetna dubina s igračima poput Kola Palmera i Džeka Griliša.

Međutim, s obzirom na nestabilnost našeg tima, pitanje je kako ćemo se nositi s ovim izazovom. Ključ će biti i malo sreće uz znanje.

0
2

2 Komentara

  1. Nema mjestu panici,svi mi znamo da ova reprezentacija ne može nikom nista.Tako da no paniks no frks opusteno,ako ne budemo zadnji u grupi bit će uspijeh.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter