0
Evroliga
Matijas Lesor

Mathias Lessort of Panathinaikos AKTOR Athens during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade bet and Panathinaikos Aktor Athens at Stark Arena on March 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by David Damnjanovic/Starsport)

LESOROVA ŽENA BRUTALNO ODGOVORILA ČOVIĆU: Nije htela da ćuti posle onoga što je prvi čovek Zvezde rekao o Matijasu!

Objavljeno: 17.04.24 u 13:12

Lesor je bio na udaru komentara Čovića

Gostovanje Nebojše Čovića u emisiji „U obruču“ na Arena sport televiziji izazvalo je žestoke reakcije iz Atine nakon što je pomenuo Matijasa Lesora.

U jednom trenutku, Čović je prozvao Lesora zbog promašenog zicera u četvrtom meču serije ABA finala protiv Budućnosti 2018. godine, ističući ga kao jednog od krivaca za odlazak Dušana Alimpijevića sa klupe Crvene zvezde. Takođe, Čović je implicirao da je Lesor nedavno postao „mrzitelj Zvezde“.

Na ove prozivke, Lesor je brzo odgovorio putem svog Twitter naloga, otkrivajući detalje iz prošlosti.

Tip priča kao da nije pokušao da me uceni kroz čitavu Evropu, pričajući da sam loša osoba, loš saigrač, slepac i još kojekakva sa koju je mogao da smisli. Imao sam samo 22 godine, a on je pokušao sve da bi mi sj..e karijeru. Ali, na kraju dana, on mi je učinio uslugu – napisao je Lesor.

Na ovu situaciju reagovala je i Lesorova supruga Trejsi, koja je nedavno izražavala nezadovoljstvo prema Crvenoj zvezdi. Na svom Instagram profilu, Trejsi je objavila „story“ u kojoj je citirala Lesorovu izjavu o Nebojši Čoviću.

FOTO: Printscreen/Instagram

Na kraju, samo je promašio tvoju strast i kvalitete na terenu. Ti blistaš – napisala je Trejsi.

Ova izmena reči između Nebojše Čovića i Matijasa Lesora, zajedno sa reakcijama njegove supruge, dodatno je podgrejala tenzije između Crvene zvezde i grčkog košarkaša.

21
17

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter