0
Košarka
Lebron Džejms

FOTO: Twitter/@Lakers

LEP POTEZ LEBRONA: „Kralj“ odao priznanje Jokiću i Denveru pred njihovu seriju!

Objavljeno: 17.04.24 u 10:56

Lebron je jedan od najboljih igrača svih vremena

Los Anđeles Lejkersi su osigurali svoj plasman u plej-of NBA lige nakon pobede nad Nju Orleans Pelikansima rezultatom 110:106 u utakmici plej-ina, što im je donelo sedmo mesto i ulaznicu za doigravanje. Sada se pripremaju za okršaj sa aktuelnim šampionom – ekipom Denver Nagetsa.

Uoči ovog važnog susreta, legendarni košarkaš Lebron Džejms podelio je svoja očekivanja od duela sa Denverom.

Oni su branioci titule, i svesni smo koliko je bio težak meč protiv njih. Znamo da će nam stvarati probleme, ali isto tako i mi ćemo pokušati da im otežamo. Tako da ćemo večeras imati priliku da se odmorimo, možda i sutra, ali zatim se vraćamo i pripremamo za ovu tešku seriju prvog kola – izjavio je Lebron Džejms.

Ove reči odražavaju spremnost Los Anđeles Lejkersa da se suoče sa izazovom koji predstavlja Denver Nagets, istovremeno pokazujući poštovanje prema protivniku i svest o težini predstojeće borbe. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju ovaj spektakularni okršaj dva velika tima u NBA ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter