0
Košarka
Darko Miličić

FOTO: Printscreen/YouTube

LEGENDA O MILIČIĆU: „Morali biste da ga prebijete da bi ga iznervirali!“

Objavljeno: 17.04.24 u 15:38

Miličić se našao na udaru čuvenog košarkaša

Rašid Valas, nekadašnji NBA igrač, istakao je svoju podršku Darku Miličiću, suprotstavljajući se opštem mišljenju o njemu kao jednom od najvećih promašaja na draftu u istoriji.

Valas je naglasio da je Miličić posedovao ozbiljne košarkaške veštine, ali da mu je nedostajalo samopouzdanje. Prema njegovim rečima, Miličić je bio jedan od onih igrača koji su morali biti isprovocirani da bi pokazali svoj potencijal.

Darko je bio jedan od onih igrača koje ste morali da iznervirate kako biste ih videli u punom sjaju. Imao je sve – dribling, poteze, obe ruke za završavanje, dobar šut za tri poena. Samo je nedostajalo samopouzdanje – rekao je Valas u jednom podkastu.

Valas je istakao da je Miličić, kao mladi igrač koji je došao iz Evrope, teško podneo pritisak i očekivanja u NBA ligi, posebno u timu Detroit Pistonsa koji je već bio uspešan i stabilan.

Svi znamo kako NBA treneri mogu da unište samopouzdanje igrača. Ako niste mentalno spremni, kao što on nije bio, to može biti izazovno. Mislim da nije bila toliko velika greška što ga je Džo Dumars izabrao umesto Mela. U tom trenutku, on je bio ono što nam je bilo potrebno – zaključio je Valas.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter