0
Košarka
Nikola Jokić

FOTO: Twitter/@nuggets

JOKIĆ PROTIV KRALJA: Denver Nagetsi saznali ime prvog rivala u plej-ofu! (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.24 u 08:06

Jokić će se sudariti sa jednim od najboljih svih vremena

Los Anđeles Lejkersi ostvarili su ključnu pobedu u dramatičnoj borbi protiv mladih i nadajućih Nju Orleans Pelikansa rezultatom 110:106. U ovoj uzbudljivoj utakmici, koja je obeležena preokretima, Lebron Džejms je još jednom potvrdio svoj nadimak „Kralj“ svojom izuzetnom igrom.

Prvo poluvreme uglavnom je pripalo ekipi Pelikansa, koja je pokazala svoj potencijal predvođen Zajonom Vilijamsonom. Međutim, u drugom poluvremenu Los Anđeles Lejkersi su preokrenuli rezultat i stekli čak 18 poena prednosti. Iako su Pelikansi pokušali da se vrate u igru, Lebron Džejms i njegovi igrači uspeli su da zadrže prednost do kraja meča.

Zajon Vilijamson je istakao u redovima Pelikansa sa impresivnim učinkom od 40 poena, 11 skokova i pet asistencija, ali nažalost, završio je utakmicu povredom koja će ga nastaviti na terenu u narednom meču.

Uz Villijamsona, istakli su se i Lonzo Bol  sa 10 poena, 12 skokova i pet asistencija, kao i Hose Alvarado sa 10 poena i sedam asistencija.

Sa druge strane, Lebron Džejms je predvodio Los Anđeles Lejkerse sa gotovo tripl-dabl učinkom od 23 poena, devet skokova i devet asistencija. Dianđelo Rasel se pridružio sjajnoj igri sa 21 poenom i šest asistencija, dok je Entoni Dejvis ostvario dabl-dabl sa 20 poena i 15 skokova.

Nakon ove pobede, Los Anđeles Lejkersi se susreću sa Denver Nugetsima u četvrtfinalu plej-ofa Zapadne konferencije, prva utakmica zakazana je za 21. april u Denveru.

Iako su Pelikansi poraženi, još uvek imaju šansu da se plasiraju u sledeću fazu takmičenja, a njihov sledeći izazov biće utakmica protiv Sakramento Kingsa, koji su večeras trijumfovali nad Golden Stejt Voriorsima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter